Afbudspolitik

Alle afbud vil blive behandlet individuelt og vurderet efter årsag og fleksibilitet. Er der andre der venter på at overtage din tid, vil den kunne gå til den næste uden betaling fra dig, men herudover følger jeg følgende retningslinjer:

Afbestilling eller ændring af din tid indenfor 24 timer, vil blive afkrævet 50% af den fulde behandlingspris. Har du købt flere sessioner vil der fragå en fuld session fra dine allerede købte sessioner.

Såfremt der er sket helt ufravigelige hændelser der fører til dit afbud, vil jeg altid være åben for en dialog, men dette vil blive vurderet specifikt og pr. enkelt sag.

Ved afbud indenfor 12 timer inden den bookede tid opkræves 80% af prisen.

Dette afviger hvis tiden bliver flyttet til en anden tid aftalt mellem os, og såfremt denne tid overholdes efter aftale.

Ved udeblivelse uden besked opkræves 100% af prisen og vil blive faktureret indenfor en uge fra tiden i kalenderen.

Coronarestriktioner og afbudspolitik:

Såfremt at du måtte være berørt af coronamæssige udfordringer eller anden sygdom, bedes dette dokumenteret og opkrævningen vil derfor være på 0%.

Jeg værdsætter alle mine klienter og den tid du bruger på selvudvikling, og forventer samme respekt omkring min tid og planlægning.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.