I disse corona tider er mange ekstra presset på overskud. Derfor vælger jeg i januar, februar og marts 2021 at give dig en rabat på 50%. Uanset om du vælger en enkelt session, at forudbetale for tre sessioner eller at booke tid til en tre-timers intensiv session – får du det nu til 50%. Det er et tidsbegrænset tilbud, så tøv ikke med at kontakte mig for at booke tid. 

Parterapi

1 session

Pris: 1.600,-

Ved køb af 3 sessioner:

pris: 1.400,- pr session i alt: 4200,-

En session for jer som par varer altid 90 min. Det er vigtigt, at jeg får en god forståelse af jer som par, og I skal kunne komme hele vejen rundt om jeres fortælling.

I vil opleve at det er en prioritet for mig, at begge parter kommer til orde, og jeg forholder mig altid objektivt til jeres udfordringer.

Jeg benytter mig af Imago relationsterapi. Imago relationsterapi handler om, at vi ubevidst forelsker os i de mennesker, der besidder karaktertræk og egenskaber, vi selv har undertrykt. Det kan være dem vi ikke så godt kan lide ved os selv, eller dem vi bevidst eller ubevidst gerne vil tilegne os.

Det handler hos mig om at heles og vokse i sit parforhold. De grundlæggende årsager til jeres konflikter, finder vi ofte i barndommens kærlighedssår, og det er dem vi kan gå ind og belyse gennem nærmere afklaring og samtale.

Først og fremmest handler det hos mig om, at I finder en fælles vej fremad. Det behøver ikke tage lang tid, eller være svært, men det kræver engagement og vilje og en hel masse kærlighed.

Der er plads til hele dig 

Parterapi

3 i 1 session

Pris: 3.000,-Denne session er for jer, der gerne vil i dybden med en udfordring I står overfor lige nu. Det kan også være det er de samme konflikter, der dukker op hos jer igen og igen, og I kan ikke finde ud af, hvordan I undgår at gå ind jeres negative mønstre. Det varer 3 timer med en lille pause indlagt undervejs. Er vi færdige før afregner vi derefter, men det er min erfaring at tiden løber hurtigt, når man er i gang med noget vigtigt og spændende. Og hvad kan være mere spændende end det aller vigtigste i jeres liv – nemlig jeres kærlighedsrelation.

Vi vil gennemgå jeres nuværende problemstillinger, og finde frem til hvordan I har lært at give og modtage kærlighed. Det handler i høj grad om, hvad vi har lært hjemmefra og hvordan vores opvækst har været.

I vil opleve at det er en prioritet for mig, at begge parter kommer til orde, og jeg forholde mig altid objektivt til jeres udfordringer.

En kærlighedsrelation kræver dedikation, samarbejde, rummelighed og vilje. Tænk bare på hvor stor en del af vores liv, der går på vores arbejdsplads. Her sætter ingen spørgsmålstegn ved, om hvorvidt du skal engagere dig og gøre dig umage. Hvis du tager den samme energi med dig, når det gælder dit forhold, kommer du rigtig langt hen imod en givende og kærlig relation.

Der er plads til hele dig 

Indhold:

I et parterapi forløb vil der ofte være hjemmeøvelser, som I skal igennem for at opnå en varig ændring i jeres relation. Det vil være helt op til jer selv, hvor meget tid I vil bruge på de enkelte øvelser. Det afhænger også meget af, hvilke udfordringer I har og hvor længe, de har stået på. Min intention vil altid være at styrke jer, der hvor det kan mærkes, og give jer redskaberne til at kunne finde hinanden på en kærlig måde, i jeres konflikter. Ofte når vreden sætter ind, går fornuften og rummeligheden ud. Men det ligger derinde et sted og gemmer sig. Det er bare med at få øje på, hvad den anden i virkeligheden mener, og hvilke intentioner der ligger bag. Det er efter min erfaring meget ofte her, det går galt. Man hører simpelthen noget andet, end det der bliver sagt og ment fra afsenderen. Modtageren bestemmer budskabet, og knækker man koden her, er der virkelig en dejlig fremtid i vente. Det kræver engagement og kærligt mod, at gå ind i at heles sammen i sin kærlighedsrelation. Det handler ikke om at fikse hinanden, men at tage ansvar for egne følelser og behov.