Hypnoseterapi

Netop nu har jeg sat priserne ned, da mange er presset økonomisk grundet Covid19. Priserne med rabat er derfor et særligt tilbud, og forbliver her indtil landet er lukket normalt op igen.

Intro
Hypnose forløb
1 session

Pris:1.100,-

Normalpris: 1.600,-

Spar 500,-

Vælger du denne løsning på 90 min, kan du blive introduceret til hvad det vil sige at være i hypnose. Du vil mærke det på egen krop, og nogen kan allerede efter denne ene session mærke en ændring. Det er for dig, der aldrig har prøvet at være under hypnose før. Dig der kan være skeptisk eller nervøs ved at skulle i hypnose, eller for dig der bare skal have stillet din nysgerrighed. Det er en fordel hvis du allerede har en mindre udfordring eller vane, du gerne vil have vi ser nærmere på, men det kan også være meditativ afslapning vi arbejder med samt mindfulness.

Der er plads til hele dig

Basis Hypnose forløb

5 sessioner

Pris:5.000,-

Normalpris: 8.000,-

Spar 3.000,-

Alle hypnoseterapi sessioner varer 90 min. Dette for at vi kan komme ordentligt i dybden med dine problemstillinger. Først vil jeg bruge lidt tid på at lære dig at kende, og høre mere om din baggrund. Efterfølgende vil jeg forklare dig hvad det vil sige, at komme i hypnose og du kan få evt spørgsmål besvaret. Første session vil der som regel gå mest tid med snak, men du kan sagtens nå at komme i hypnose og mærke hvordan det føles. I de efterfølgende 4 sessioner vil der være fokus på selve hypnosen, og at komme dine udfordringer til livs. Der kan vi komme i dybden og skabe store og varige forandringer. Alle sessioner vil foregå individuelt tilrettelagt, og det er altid med udgangspunkt i dine udfordringer, og hvad der ligger bag. Læs mere om hypnoseterapi.

Der er plads til hele dig

Premium
Hypnose forløb

8 sessioner

Pris:8.000,-

Normalpris: 12.800,-

Spar 4.800,-

Inkl. ubegrænset mail og sms/chat support.

Alle hypnoseterapi sessioner varer 90 min. Dette for at vi kan komme ordentligt i dybden med dine problemstillinger. Først vil jeg bruge lidt tid på at lære dig at kende, og høre mere om din baggrund. Efterfølgende vil jeg forklare dig hvad det vil sige, at komme i hypnose og du kan få evt spørgsmål besvaret. Første session vil der som regel gå mest tid med snak, men du kan sagtens nå at komme i hypnose og mærke hvordan det føles. I de efterfølgende 7 sessioner vil der være fokus på selve hypnosen, og at komme dine udfordringer til livs. Der kan vi komme i dybden og skabe store og varige forandringer. Alle sessioner vil foregå individuelt tilrettelagt, og det er altid med udgangspunkt i dine udfordringer, og hvad der ligger bag. Der er også her inkluderet support via sms eller mail. Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer. Læs mere om hypnoseterapi.

Der er plads til hele dig

Indhold i de forskellige forløb:


Intro hypnose er en enkelt session på 90 min. Her får du en fuld hypnose session inkl. inledning hvor jeg lærer dig og din problemstilling at kende. Grundet tiden der er sat af, kan vi kun gå i dybden med en enkelt udfordring. Det er meget individuelt hvordan man oplever tiden efter hypnosen, men de fleste kan allerede efter 1. gang opleve en forandring.


Basis hypnose er forløbet til dig der gerne vil rigtigt godt i dybden med dine udfordringer og vaner du vil af med. Dette kan bruges som rygestop-kursus, sukkerafvænning, vægttab eller andre mentale udfordringer som du har svært ved at overkomme alene. Vi arbejder med dit bevidste og ubevidste sind, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi kan gå i dybden med. Jeg har erfaring med forskelligartede udfordringer men især med holdbare vaneændringer.


Premium hypnose forløbet er for dig der står overfor en stor livsforandrende problemstilling. Dig der har brug for støtte og en at række ud efter, når det hele løber af sporet. Dette får du gennem den ubegrænsede supportfunktion. Her kan du gennem sms eller mail få besvaret de spørgsmål der måtte komme mellem sessionerne. Det kan være du har oplevet et dødsfald og nu har svært ved at være alene, det kan også være du har været ryger gennem et helt liv, og nu ønsker at blive det kvit for altid. Det kan også handle om, at du ønsker at lægge dit liv helt om, og tiltrække en anden type partner end den du har gjort indtil nu. Det handler om indgribende livsforandring. Jeg får her mulighed for at lære dig godt at kende, og at kunne guide dig grundigt videre ift. det liv du ønsker at leve. Du vil også få redskaber til selv-hypnose og meditation under dette forløb.


Praktisk information:

1:1 sessionen med fysisk fremmøde foregår i min praksis på Porsvej 2, 9200 Aalborg SV. Bygningen hedder Black Box og er et kontorfællesskab. Vælg her indgang B (lige ved siden af FW). Når du er kommet op af trappen, går du til højre ind i et stort rum. Her kan du se en roll-up nede for enden af rummet, hvor der står RéVision+ på. Mit lokale er nr.275 og ligger lige til venstre for den roll-up. Har du problemer med at finde det, så giv mig et kald på 40847312, og så kommer jeg straks og finder dig.

Sessionen kan også være online eller telefonisk.