Læs mere om; terapeutisk coaching, tankestyring og hypnoseterapi samt healings-massage.

Terapeutisk coaching 

Terapeutisk coaching er en coaching form, hvor jeg ikke bare superviserer dig i det du står overfor og spejler dine oplevelser. 

Jeg går ind i dine udfordringer ved hjælp af terapeutisk teknikker, hvor vi først afdækker det du føler er svært i dit liv. 

Herefter afdækker vi dine målsætninger og overbevisninger. Har du negative overbevisninger, vil de farve dit liv og de beslutninger du tager. Det kan gøre det rigtig svært og udfordrende at udvikle sig i en sund retning mentalt, hvis du har en masse blokerende overbevisninger omkring dig selv og verden omkring dig. 

Dette kan handle om, hvad du har oplevet i din barndom. Hvordan du har lært at modtage kærlighed, hvad du har skulle gøre eller være for at være værdig af dine forældres opmærksomhed, eller hvordan du er blevet behandlet af din omverden gennem din identitetsdannende opvækst. 

Jeg vil altid have den dybeste repsekt for dig og dine personlige grænser ift. udvikling. Jeg vil analysere ift. min erfaring og viden, hvor du er udviklingsmæssigt og med hvilke skridt du kan bevæge dig i den -for dig- rigtige retning. Jeg vælger ikke vejen for dig, men kan lægge nogle muligheder ud, som du selv kan vælge at følge eller se nærmere på. 

Det vigtigste for mig er, at du oplever at dit liv bliver lettere, når dine følelser bliver lettere at håndtere. 

Det betyder ikke, at du aldrig får det svært efter at have været i et forløb hos mig igen. Det betyder nærmere, at du bliver i stand til at se på dig selv udefra og indefra, at du kan identificere dine følelser og kortlægge en retning ud fra hvad du kan lære, af alt det svære der bliver kastet imod dig og som du oplever. 

Jeg glæder mig til at møde dig !

Tankestyring

Jeg benytter mig først og fremmest af en metode der kaldes tankestyring. Hvilket er et redskab, der virkelig kan skabe varige ændringer. Ofte er det i starten motivationen og energien, der er drivkraften bag livsændringer, men når hverdagen sætter ind, kan energien og motivationen godt drukne lidt i mængden. Her er det vigtigt, at de redskaber du får med dig hjem og kan bruge i din hverdag er simple og tilpassede dig. Det skal være dine go-to-guides der på kort tid, kan skabe en forandring der hvor du ønsker det. Tankestyrings-metoden jeg arbejder med, er delt ind i fem simple steps:

1. Opdag dit mønster.

2. Tag ansvar.

3. Sæt et mål.

4. Afprøv nye tanker.

5. Mærk dit fremskridt.

1. Når du begynder at lægge mærke til, hvilke følelser der suser rundt i din krop, kan du begynde at opdage dine handlemønstre. Det starter som regel med noget, der føles ubehageligt eller negativt. Det er som oftest der, hvor vi lige stopper op og mærker efter. Hvis du hele tiden har det behageligt, kan det være svært at have lyst til at ændre noget. Men sådan er det desværre sjældent for alle. Når du har opdaget dine følelser og lægger mærke til dem, kan du begynde en stille dialog med dig selv, om det er sådan, du har lyst til at føle. Og hvis ikke det er det, kan du gå videre til step 2.

2. Nu har du kortlagt, at du har et negativt mønster i dine følelser. Det har du ikke lyst til, så nu er det på tide med det ansvar der. Det kræver ikke mere, end at du opdager hvilke tanker, der er gået forud for dine følelser. Det er ikke altid så ligetil. Men læg mærke til hvilke tanker, du kan have svært ved at ‘slå ud af hovedet igen’. Det er ofte dem, der driller og påvirker dig. Det kan være katastrofetanker som “jeg er ikke god nok”, “alle andre har det lettere end mig”, “jeg lærer det aldrig” eller “jeg er en fiasko”. Det kan også være mindre end det, men det er ofte de underliggende tanker, der virkelig kan sætte negative følelser i sving. Når du ansvarligt har set indad, og opdaget de tanker, du ikke har lyst til skal have magten over dine følelser, er det på tide at sætte dig et mål.

3. Når du sætter dig et nyt mål, skal det være formuleret positivt. Dit sind forstår ikke så godt ordet ikke. Så undlad at bruge det. Gør dit mål stærkt og målbart og positivt. F.eks: Jeg er god nok. Jeg er en succes. Eller indsæt selv en positiv formulering. Det vigtige er ikke, hvad du siger til dig selv, men det vigtige er den følelse, det giver dig. Er det helt umuligt, så øv dig i at finde på, hvad du ville sige til din bedste veninde, ven eller kæreste. Det er som regel ret nemt at finde de positive gloser frem om hende/ham.

4. Nu skal du til at afprøve de nye tanker. Du skal gøre dem til en del af dig. Hvis de virker fremmede, skal du gentage dem ekstra meget. Noget der virkelig er power i, er at sige dem højt til dig selv i spejlet. Det virker skørt på nogen, men prøv det.

5. Mærk dit fremskridt. Mærk lige efter en gang. Det er altså ikke at snyde sig selv, at give dig lov til at tænke anderledes om tingene. Der ligger så meget power i, at kunne ændre sin opfattelse af ting og hændelser omkring dig, som du ikke kan ændre, men som du kan ændre dit syn på. Der er et utal af eksempler, men du kender sikkert følelsen af, at tænke på nogen du virkelig ikke kan lide, eller en ekskæreste der ikke har behandlet dig godt. Pyha, det kan snørre sig helt sammen i maven bare ved tanken. Der sker dog hverken fra eller til i den persons tilværelse, fordi du går og tænker tanker, der får det til at føles ubehageligt i dig. Der sker mirakler indeni dig, når du vender dine tanker til noget, der giver DIG noget godt.

Min arbejdsform er altid tilpasset dig og din personlighed, og jeg gør en dyd ud af ikke at overskride dine grænser, men alligevel at skubbe dig i en mere hensigtsmæssig retning ift. dine ønsker for dit liv.

Det er ikke fordi jeg kan trylle og give dig en ny kæreste, nyt arbejde og nye livsomstændigheder. Men da din virkelighed er farvet af det filter, du har sat op, og de tanker du tænker om dine omstændigheder, gør det en verden til forskel, hvordan du tænker. Det er via dine tanker at din virkelighed skabes. Og det er her jeg kan hjælpe dig.

Min opgave er at bryde det komplicerede ned, og gøre det enkelt og simpelt at forholde sig til.

Jeg vil vende dine negative overbevisninger, til noget der føles bedre indeni dig.

Med min hjælp vil du kunne se mere positivt på verden omkring dig, og blive øvet i at vælge den udvej, der giver dig mere energi og en mere dejlig indre virkelighed. Opskriften på en nemmere og mere ubesværet tilværelse.

Hvorfor vente?

Dit liv foregår lige nu – så tag det, grib det og nyd det.

Jeg glæder mig til at udvikle dig.

Hypnoseterapi

Hypnoseterapi er et redskab der er virkelig kraftfuldt. Det er yderst vigtigt, når du vælger din hypnoseterapeut, at det er en du har fuldstændig tillid til. Det er via denne tillid, at du kan åbne op for det der ligger gemt dybt inde i din kerne. Det sted du helst ikke lige ser på eller føler efter i. Men det er her, vi skal ind for at skabe varige forandringer, der kan ændre dit liv til det bedre.

Det er en tryg oplevelse at være under hypnose hos mig. Jeg sørger altid for at respektere dine grænser, og du er selv med i hele processen.

De fleste stiller et spørgsmål om, om jeg kan få dem til at sige som en kylling ellign, og til det svarer jeg altid: “ja hvis du selv vil.” At være under hypnose er ikke en hokus-pokus oplevelse, selvom det ofte bliver udstillet sådan under hypnose-shows. Hypnoseterapi og showhypnose er to vidt forskellige ting. Det de har til fælles er, at din opmærksomhed vil være rettet mod en bestemt ting af gangen. Det kan sammenlignes med at dagdrømme, hvor dine tanker løber afsted, du ser ting for dit indre blik og drømmer dig væk. Når du er under hypnosen kan det føles som en meget virkelig drøm. Min særlige teknik og tilgang gør, at jeg altid kan mærke det du gennemgår følelsesmæssigt, når du er under hypnose. Jeg vil altid forklare dig grundigt hvad du skal igennem, før vi går i gang.

Min intention er at du går fra min praksis med en følelse af velvære og veltilpashed. Så uanset hvilke følelser vi er inde og se på, sørger jeg altid for, at du er ok, når du går ud af døren igen.

Man kan benytte mange forskellige tilgange, når man arbejder hypnotisk. Jeg vil som oftest bruge din egen visualiseringsevne, altså din fantasi, for at få skabt de ændringer du ønsker i dit indre. Det kan være, du ønsker at stoppe med at ryge, at lægge sukker på hylden eller at komme over en kæreste, du ikke kan slippe. Mulighederne er mange, for det hele sker i dit mentale rum. Hvis du forestiller dig, at din hjerne er et slags styringsrum, og det er her din virkelighed bliver skabt og alle dine følelser. Så kan vi gennem hypnosen gå ind og skrue op og ned for de ting, du måtte ønske dig mere eller mindre af.

Hvorfor vente?

Dit liv foregår lige nu – så tag det, grib det og nyd det.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Healings massage

Når du modtager healingsmassage vil du opleve en dybere kontakt med mig som behandler. Det kan være der kommer spørgsmål op omkring ting i dit liv, eller det kan være du bare har behov for at nyde den afslappede fornemmelse af at modtage den fysiske omsorg. 

Smerter i kroppen kan komme af mange forskellige årsager. Jeg behandler dig ikke som en fysioterapeut ville gøre det, men kan gå ind i de psykiske årsager der måtte ligge til dine kropslige udfordringer. 

Det er altid en god idé at konsultere egen læge før du modtager behandling. På denne måde har du en professionels ord for, at der ikke er noget lægefagligt, der skal undersøges nærmere. 

Jeg stiller aldrig diagnoser, men lytter til dine symptomer og masserer din muskulatur. Du vil gå fra mig mere afslappet og med en følelse af velvære i kroppen. 

Healingsmassage vs alm. massage: 

Det er stort set det samme der sker, når du modtager healingsmassage som ved almindelig massage. Dog er der en ekstra dimension, når der er ‘skruet op for healingen’ mens behandlingen står på.  Du behøver ikke tro på noget specielt, og kan altid sagtens bede om en helt almindelig massage. Det er ydermere vigtigt at du altid siger til og fra under massagen, dette kan være mht hvor hårdt jeg trykker, eller om der er noget der føles ubehageligt eller hvor jeg skal lægge ekstra fokus. 

Kontakt