Efter en lang nedlukning savner jeg at se mine klienter i øjnene fysisk, og ikke over en skærm.

Jeg elsker mine online samtaler. De kan virkelig gøre så stor en forskel for mine klienter, og det sparer desuden tid på transport osv. MEN – jeg savner inderligt at se nogle flere af mine klienter i øjnene, og lige at kunne give en krammer efter en god session, hvis der er behov for det.

Derfor har jeg besluttet mig for at genoptage en gammel passion, nemlig massagen.

Juhuu, bare tanken om at få besøg af klienter til massage, giver mig en kæmpe glædesfølelse i hele min krop. Det kan man altså bare ikke ordne over en skærm eller online. Nej der er man nødt til at prioritere tiden til at komme hen til mig, og modtage min behandling fysisk.

Jeg har stykket et tilbud sammen omkring massagen, så man kan få det til nedsat pris henover sommeren. Så er der stadig plads til en is i dit budget efter besøget hos mig. Du kan se priser ved at klikke HER. Og du kan læse mere omkring selve massagen HER. Jeg er uddannet massør gennem 2,5 år på fysioterapeut uddannelsen, og en gennemført kosmetolog uddannelse tilbage i 2010. SÅ jeg har haft en del mennesker gennem hænderne i årenes løb, og du kan altid regne med en kompetent og professionel behandling hos mig.

Jeg er uddannet Reiki-healer af 1. og 2. grad for 100 år siden nærmest, og jeg har brugt det sporadisk i mine behandlinger når det har givet mening.

Det du nu kan modtage hos mig er: ta da daaaaa….. Healingsmassage.

Simpelthen.

Jeg tuner ind på frekvensen i universet og sender healing lige ned i din krop.

Lyder det for langhåret? – så bestiller du bare en helt almindelig massage, uden alt det hippie-stads… Der skal være plads til alle på min briks uanset overbevisning og grad af hippie-langhåret-hed.

Hvad er så forskellen på en healingsmassage og en almindelig massage, tænker du måske?

Jo ser du, healings-massagen er mere blid i det, og der kan dukke nogle spørgsmål op undervejs, som jeg ikke vil være opmærksom på ved en almindelig massage. Det kan være der kommer noget op, der hænger sammen med den smerte, du føler i din krop, og der kan ligge nogle følelser bagved og gemme sig. Jeg vil altid spørge ind i respekt for dig og din proces, og aldrig gå ind i noget der føles overvældende for dig.

Det er rigtig vigtigt at du altid fortæller mig undervejs, hvis der er noget der føles ubehageligt, er særligt ømt, eller hvis du gerne ser jeg tager hårdere fat. Ellers har jeg ingen mulighed for at kende til din oplevelse, selvom jeg får følelsesmæssige indtryk undervejs.