Nyhedsbrev marts 2021 

Der er skønne ting på tapetet i den lille praksis, og jeg glæder mig til at fortælle dig om det i dette nyhedsbrev.

Jeg har fuld gang i online-samtalerne og det går derudaf, kalenderen bliver hurtigt fyldt op med skønne klienter, og jeg keder mig bestemt ikke. Jeg glæder mig meget til at landet lukker mere op, så flere vil være trygge ved at komme i min skønne praksis. Her er allerede plads til håndsprit og afstand, men der er ikke mange der føler sig helt trygge ved at komme ud af huset endnu, og det har jeg fuld respekt for.

Udvikling af ny hjemmeside

Jeg er i gang med at udvikle min anden hjemmeside med navnet www.vejentildengodeskilsmisse.dk og den kommer sjovt nok til at handle om, hvordan du finder din vej ud af en svær situation som en skilsmisse er. Det at stå i en skilsmisse er hårdt for alle parter, både for den der tager beslutningen, men i særdeleshed også for den der bliver forladt. Grundlaget for den familie der er lagt, bliver væk og der skal skabes et nyt fundament i en ny livssituation.

Der er en masse materiale der ligger i kulissen og venter på at blive udgivet, og jeg er i gang med at finde den bedste form at gøre det på. Overvejelser omkring platform som Simplero eller Easyme er oppe at vende, og jeg skal have valgt det format, jeg tænker passer bedst ift. min praksis og vej.

Der kommer til at ligge ‘træninger’ som lydfiler og forløb man kan tilkøbe. Og så skal det være billigt at være medlem, med mange spændende artikler med råd og vejledning. Det bliver godt!

Emnerne jeg kommer til at lave træninger omkring, kommer til at handle om livsudvikling, livsvalg og de følelser der hører med. Jeg vil så gerne anspore dig og provokere dig til udvikling. Det kan lyde mærkeligt, men hvis du ikke mærker en form for lille modstand, bevæger du dig ingen vegne hen udover frem og tilbage i dine vandte og faste rammer. Når du mærker noget i maven, du ikke bryder dig om, kan du ikke lade være med at bevæge dig lidt mentalt. Og hvis du så ovenikøbet begynder at bevæge dig med fuld intention, sker der underværker for din mentale tilstand. Du kommer i udvikling.

Den udvikling der sker i dig, skal gerne være bevidst. Sommer tider rykker vi os også til et bedre sted ubevidst, og kommer pludseligt i tanke om, eller opdager hvor godt et nyt sted vi er kommet hen. Det kan både være mentalt og fysisk.

Somme tider skal der også en livskrise til, før vi får øjnene op for, hvordan vi gerne vil leve vores liv, eller hvad vi skal ændre for at det bliver som vi drømmer om.

Det med at gå og drømme, og lege med tanker er noget de fleste af os er rigtig gode til. Jeg ser ofte post omkring “jeg har leget med tanken om at åbne webshop, men jeg ved ikke rigtigt hvordan”. Eller det kan være “jeg har leget med tanken om at blive selvstændig, single, finde en kæreste (indsæt selv emne), men det er blevet ved tanken”. Når vi bare går og putter med nogle tanker omkring det vi ønsker, bliver det som regel kun ved tanken og drømmen. Der skal tages action, før der sker noget.

Når du så tager den action, så sker der også ting og sager- det vil jeg næsten æde min gamle hat på… Du kommer i udvikling. Selvudvikling kan være en svær ting at stå i, men du kommer altid styrket igennem og står stærkere på den anden side.

Se gaven, tag den ind og træk læringen ud.

Følg mig på de sociale medier

Når jeg poster på instagram og Facebook, går jeg op i om dig der ser med, får noget du kan bruge i din hverdag. Det er vigtigt for mig at simplificere min tilgang, og de råd jeg giver ud, må meget gerne være kortfattede og lette at omsætte og forstå. Find min Facebookside her.

Vi står alle i så mange udfordrende situationer som; konflikter der skal håndteres, rådgivning man har lyst til, men måske ikke råd til, parforholds udfordringer – kræver de parterapi eller ej? Andre står i svære personlige udfordringer såsom; elsker jeg mig selv? Hvad er selvkærlighed? Stoler jeg på mig selv? Hvordan bliver jeg grundglad? og meget meget mere.

Hvis du følger mig på min instagramprofil her kan du flere gange i ugen få gode råd med på vejen omkring emner, som jeg arbejder med mine klienter med. Tidens ord er f.eks. konflikt. Jeg taler rigtig meget om konflikthåndtering, hvordan jeg selv håndterer konflikter ift. min egne følelser, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at håndtere dine følelser i en konflikt. Der er også mange andre emner, der bliver berørt og emner som diskussioner, selvindsigt, grund-glad, selvudvikling, balance, livsvalg, accept og klarhed ligger allerede derinde og er klar til dine øjne.

Ha’ det helt fantastisk skønne menneske og tak fordi du læste med